Info Adventist

Ceremonie hirotonire pastori în Conferința Muntenia.

Sâmbătă, 22 iunie 2019, într-o atmosferă festivă, în capela Universității Adventus de la Cernica a avut loc ceremonia de hirotonire a pastorilor Ciocîrlan Gabriel, Ciurtin Marian, Costache Adelin, Gogoneață Costel, Neacșu Cosmin.

Din partea Uniunii de Conferințe au fost prezenți președintele Uniunii, pastorul Aurel Neațu și Directorul Asociației Pastorale, pastorul Marius Andrei. Din partea Conferinței Muntenia a fost prezent comitetul conferinței.

Cuvântul Scripturii a fost rostit de către președintele Uniunii de Conferințe, pastorul Aurel Neațu iar rugăciunea de binecuvântare a fost înălțată de către pastorul Robert Mandache, președintele Conferinței Muntenia.

Pastorii prezenți și-au pus cu solemnitate mâinile asupra celor cinci colegi. Cuvântul de trimitere a fost rostit de pastorul Marius Andrei, iar cuvântul de bun venit în corpul pastorilor hirtoniți a fost rostit de Directorul Asociației Pastorale din Conferință, pastorul Daniel Oncea. Mesajul pentru soțiile pastorilor a fost rostit de Elida Oncea.
Powered by WPeMatico


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *