Copii și tineri

Cine Citeste, Creste!

Sâmbătă, 13 iunie 2015, a avut loc în Biserica Adventistă din Slatina, judeţul Olt, premierea câştigătorilor la concursul  „Cine Citeşte, Creşte!”

În cadrul unei întâlniri de sărbătoare, departamentul de Tineret al Conferinţei Oltenia a premiat iubitorii de literatură şi i-a motivat pe cei prezenţi să citească literatură de calitate. La debutul proiectului  „Cine Citeşte, Creşte!” numărul celor înscrişi în această competiţie a depăşit o sută de participanţi. Conform regulamentului concursului, participanţii acumulau puncte pentru fiecare rezumat al unei cărţi lecturate în perioada 1 decembrie 2014 -1 iunie 2015, trimis către organizatorii concursului, păstrând proporţia de două treimi pentru cărţi religioase şi pentru Biblie.

Cei care s-au remarcat în acest proiect, pe categorii de vârstă,  au fost răsplătiţi de către departamentul Tineret Oltenia cu câte un e-reader Amazon Kindle, o cocardă de aducere aminte şi o diplomă de participare.

Invitaţii acestui eveniment au fost Daniel Chirileanu, directorul Departamentului Tineret – Uniunea Română, Florin Răduţ, directorul Departamentului Tineret – Conferinţa Oltenia, George Şchiopu, capelanul Liceului Teologic Adventist Craiova şi corul Liceului Teologic Adventist din Craiova.

La finalul întâlnirii, organizatorii concursului şi-au exprimat dorinţa de a implica pe viitor cât mai mulţi copii şi tineri în activităţi intelectuale şi a-i conştientiza că doar „Cine Citeşte, Creşte!”.

Florin Răduț, director Tineret