Info Adventist

Concert de colinde și nouă lecturi Biblice

Muzica și Cuvântul se vor uni și vor repovesti istoria nașterii Mântuitorului în ieslea din Betleem, sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 17:00, la Biserica Speranța (Sala I.C. Brătianu, Str. Amzei nr. 5-7, București).

Colindele interpretate de Corul Vox Medicalis, condus de dirijorii dr. Tudor Ionescu și Mioara Buhălțeanu și acompaniat de pianistul Gabriel Gîțan, vor fi completate de nouă lecturi Biblice pentru a readuce în inimile celor prezenți frumosul moment al nașterii pruncului Isus.

Concertul are în vedere și un scop caritabil: susținerea construirii Spitalului Adventist cu profil oncologic din Târgu Mureș. Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile, participanții fiind invitaţi să facă o donaţie în urnele special pregătite.

Corul Vox Medicalis este un ansamblu semiprofesionist de elită format în cea mai mare parte din tineri medici și studenți ai Universității de Medicină și Farmacie din București, precum și din muzicieni și persoane din alte medii profesionale. Înființat în anul 2009 sub conducerea lui Tudor Ionescu, pe atunci student la Facultatea de Medicină, actualmente medic rezident ORL, corul a susținut peste 215 concerte pe cele mai mari scene ale capitalei și ale țării (Sibiu, Brașov, Rm. Vâlcea, Buzău), având și activitate la nivel internațional (Bulgaria și Franța). Printre politicile corului se numără aceea ca orice concert care nu este plătit să fie pentru o cauză caritabilă, deservind cu fondurile obținute la concerte mai multe organizații non-guvernamentale sau instituții de sănătate.

Organizatori: Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea „Speranța” București, Asociația Vox Medicalis pentru Excelență în Artă și Medicină, Fundația pentru Spitalul Adventist.

Beniamin Ghegoiu
Fundația pentru Spitalul Adventist

Powered by WPeMatico


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *