Info Adventist

Polițiștii din Armenia promovează Expo Sănătate

Agenții de poliție au devenit promotori ai unui târg de sănătate organizat de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea în Alaverdi, în nordul Armeniei, în perioada 18-20 mai 2018. Mai mult de 200 de persoane au participat la evenimentul la care a fost prezentă și o echipă a postului local de televiziune Ankyun +3.

Micuțul oraș Alaverdi este vechiul centru al industriei cuprului din Armenia, fiind ascuns printre munți abrupți acoperiți de păduri. În această zonă izolată, credincioșii adventiști au organizat un prim târg de sănătate în cadrul căruia participanții au fost invitați să își verifice tensiunea arterială, să afle care e indicele de masă corporală (IMC) și să se supună altor investigații medicale. Participanții au putut, de asemenea, să deguste dulciuri naturale și să participe la seminare pe teme de sănătate.

Un bunic în vârstă de 83 de ani din localitate a spus: „Această expoziție este ceva fără precedent! Am trăit toată viața în acest oraș și nu am mai văzut așa ceva.”

„De ce nu s-a organizat un astfel de eveniment până acum?” a întrebat un alt locuitor care a oferit un feedback pozitiv cu privire la expoziția de sănătate.

Însă, probabil cel mai interesant moment a fost cel în care agenții locali de poliție trimiși să asigure siguranța în timpul evenimentului au decis să și participe la el. Mai mulți dintre ei au trecut pe la toate standurile, au acceptat testele de sănătate și au aflat mai multe despre un stil de viață sănătos. Apoi au început să promoveze expoziția de sănătate printre trecători, invitându-i să se oprească și să participe.

Pe lângă sutele de vizitatori ai târgului de sănătate, zeci de persoane s-au înscris la un club de sănătate.

Credincioșii adventiști din Alaverdi au spus că sunt recunoscători pentru acest început încurajator, iar acum intenționează să folosească expoziția ca rampă de lansare pentru alte inițiative. „Sperăm să oferim mai multe programe ca acesta, astfel încât rezidenții să își rezolve nu doar problemele de natură fizică, ci și pe cele de natură spirituală”, au spus aceștia.

Sursa: Adventist Review

Powered by WPeMatico


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *