Evenimente

Botezul tinerilor la Dunare

În primul sabat din luna iulie, la malul Dunării, lângă localitatea Corabia din județul Olt,  24 de persoane au încheiat legământ cu Dumnezeu prin botez. Într-un cadru natural adecvat, alături de prieteni și rude, candidații și-au oficializat relația lor de prietenie cu Isus Hristos. Astfel, au fost prezenți  reprezentați din bisericilor adventiste din județele Olt, Teleorman, Dolj și Mehedinți pentru a participa la sărbătoarea noilor membrii din familia Cerului .

În cadrul serviciul divin fiecare pastor și-a prezentat candidații, după care  pastorul George Sbîrnea, secretarul Conferinței Oltenia, a rostit mesajul din partea lui Dumnezeu.  La crearea unei atmosfere de închinare a contribuit și Fanfara de la Peretu care prin muzica interpretată a  readus în atenție momentele care vor fi la „Marea Sărbătoare “din Împărăția lui Dumnezeu.

După oficierea botezului fiecare candidat a primit certificatul de botez, cartea ”Isus este totul, prietene!”, dar și o cocardă cu mesajul “Dumnezeu are prioritate”. Evenimentul a fost filmat de către postul de televiziune Speranța Tv, dar bucuria va fi deplină dacă numele celor botezați va rămâne  înregistrat în “Cartea vieții”.

Florin Răduț, director Tineret Conferința Oltenia