Copii și tineri

Scoala Biblica la Campulung

În perioada 17-22 august 2015, biserica locală Vlădești, jud. Argeș, a organizat din nou programul pentru copii Școala biblică de vacanță, după o întrerupere de câțiva ani. Cu o participare medie de 50 de copii în fiecare seară și peste 100 de copii în toată perioada, din care doar 3–4 erau copii adventiști, programul s-a dovedit o reușită atât pentru beneficiarii direcți, copiii din comună, dar și pentru echipa de adolescenți și adulți care nu s-au mulțumit cu un loc comod în biserică, ci s-au pus la dispoziția lui Dumnezeu făcându-se folositori pentru buna organizare și desfășurare a proiectului. S-au dovedit astfel din nou potențialul bisericii locale cât și beneficiile implicării în activități de slujire.

Apoi, între 31 august – 5 septembrie 2015, la Rucăr, jud. Argeș, s-a continuat deja tradiționalul proiect Școala biblică de vacanță, ajuns la ediția a XI-a anul acesta.

În fiecare seară au venit constant în medie 45 de copii cuminți, aproape aceiași în fiecare ocazie, evidențiindu-se faptul că există un mediu religios mai divers decât în alte localități, prin prezența mai multor denominațiuni creștine în comuna Rucăr. Aceasta s-a dovedit prin cunoștințele dar și preocuparea și atenția copiilor participanți, precum și prin prezența părinților sau bunicilor care au răspuns invitației la serbarea Școlii biblice de vacanță. Astfel, sâmbătă 5 septembrie 2015, la ora 1800, în Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea eram prezenți doar zece adulți și copii adventiști, însă 15 adulți și aproape 50 de copii din afara bisericii au umplut sala de închinare și au umplut și inimile noastre de bucurie și speranță că într-o zi, vom fi împreună și în Împărăția Cerurilor.

 

Pastor Jercău Felix Salvator Ştefan

District Câmpulung Muscel