Copii și tineri

Festivalul pentru copii David

Dacă ești copil… probabil sâmbătă nu te-ai gândit decât să nu ai emoții sau „să nu te încurci” și, bineînțeles, te-ai gândit la pachețelul cu mâncare promis la masa de prânz.

Dacă ești tânăr… cu siguranță că te-ai mirat sâmbătă, văzând atâtea „mișcări de trupe”, că „nu ești singur”, că mai sunt și alți exploratori și prin alte biserici din județ.

Dacă ești părinte… mai mult ca sigur că sâmbătă ai avut lacrimi de bucurie în ochi, în timp ce ai „recitat” sau fredonat, în gând sau mai tare, alături de copilul tău un cântec, un psalm, o poezie sau o proză scurtă.

Dacă ești un instructor, licu sau explo… te-ai simțit mândru sâmbătă pentru că Dumnezeu și niște părinți au atâta încredere în tine să-ți încredințeze niște suflete atât de mici, dar atât de scumpe, ca să le modelezi pentru viață… pentru cer.

Într-o notă plină de așteptare, de emoție, de dorință, s-a desfășurat sâmbătă, 17 februarie 2018, la Pitești, Festivalul Copiilor – David…, cu motto-ul …după inima lui Dumnezeu. Pentru că au vrut să cânte, să spună sau să prezinte ceva pentru slava lui Dumnezeu, cei peste 250 de participanți au venit, cu mic cu mare, din mai multe biserici din județele Argeș și Vâlcea.

După un astfel de eveniment nu poți decât să te bucuri de faptul că biserica are prezent și viitor. Nu poți decât să-i fii recunoscător lui Dumnzeu că mai sunt încă părinți care-și strâng copiii lângă ei ca să-i ferească de rău. Și nu poți fii decât mulțumit că prin biserici mai sunt oameni temători de Dumnezeu care au pe suflet generația tânără, care sacrifică pentru Isus… cu bucurie…, care sunt pentru Domnul… gata oricând!