Noutăți

Program Speranța TV

Având în vedere că cei mai mulți credincioși adventiști vor petrece Sabatul acasă, în familie, vă propunem să urmăriți un program special oferit de Speranța tv și Radio Vocea Speranței.

În această seară, la ora 20.00, puteți urmări un concert transmis de Speranța tv, iar de la 21.00, în cadrul emisiunii “Jurnal de credință”, Beatrice Lospa îi va avea ca invitați pe președintele Bisericii Adventiste, Aurel Neațu, dr. Horia Enache și pastorul Lucian Cristescu, într-o ediție specială dedicată acestei perioade sensibile pe care o traversăm.

Sâmbătă, 14.03, de la ora 10.00, puteți urmări emisiunea “Școala Cuvântului”, realizată de pastorul Florian Ristea, director al departamentului – Școala de Sabat din Biserica Adventistă.

Tot sâmbătă, dar de la 11.00, puteți viziona o analiză a vremurilor pe care le trăim, într-un mesaj al pastorului Aurel Neațu, președintele Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România.

Mai multe detalii cu privire la programul pe care îl puteți urmări și asculta, puteți găsi pe site-urile Centrului Media Adventist: www.sperantatv.ro/program-tv/ și www.rvs.ro/program

Sabat binecuvântat!