Info Adventist

2% pentru Spitalul Adventist

Susține construirea Spitalului Adventist prin redirecționarea a 2% din impozitul pe venit. Un spital modern, cu cele mai noi tehnologii și abordări în tratarea cancerului și care, în același timp, va avea la bază compasiunea și cele mai curate și mai drepte principii de funcționare. Proiectul devine realitate la Târgu Mureș, alături de tine!

Orice persoană fizică poate redirecționa* 2% din impozitul pe venit către Fundația pentru Spitalul Adventist prin completarea formularului 230, dacă în 2018 a avut venituri din salarii, sau prin Declarația Unică, dacă a realizat venituri din activități independente (profesii libere, drepturi de proprietate intelectuală, chirii, activități PFA etc.).

Completează online și descarcă formularul 230 AICI.

Depune formularul 230 direct sau trimite-l prin poștă cu scrisoare recomandată la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a localității de domiciliu (vezi lista adreselor ANAF la care poți depune formularul). Data limită a depunerii este 15 martie 2019.

Pentru depunerea directă va trebui să te prezinți cu formularul în dublu exemplar, iar pentru trimiterea prin poștă este nevoie doar de un exemplar.

Declarațiile se pot depune și online, prin intermediul serviciului „Spațiul privat virtual” al ANAF, urmând pașii indicați aici: https://pfinternet.anaf.ro .

Redirecționarea prin intermediul Declarației Unice se realizează odată cu depunerea acesteia, completând datele de la Secțiunea 2.2 (Descarcă declarația cu datele Fundației pentru Spitalul Adventist).

*Procedura nu implică niciun cost, redirecționarea făcându-se din impozitul deja încasat de stat în anul 2018.

 

Powered by WPeMatico


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *