Info Adventist

100 de zile de rugăciune, o campanie a Bisericii Adventiste

Un mesaj al pastorului Ted N.C. Wilson, președintele Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea

Dragi membri ai Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, de mai multe luni s-au făcut planuri pentru organizarea unei perioade speciale de rugăciune, 100 de zile de rugăciune (27 martie – 4 iulie 2020). Credem că Dumnezeu a făcut ca aceasta să fie planificată în avans. Cu pandemia de COVID-19 care se răspândește în toată lumea și cu numeroasele evenimente îngrijorătoare care au loc acum, nu există un timp mai potrivit pentru ca toată Biserica Adventistă să se unească în rugăciune, cerând să fim întăriți în momente de criză, ca și puterea Duhului Sfânt pentru misiunea care ne stă înainte.

Dragi colegi pastori, vreau să vă încurajez să vă implicați personal în cele 100 de zile de rugăciune și să implicați și bisericile și conducătorii Bisericilor de pe teritoriul vostru. Oricine se poate înscrie gratuit accesând pagina www.revivalandreformation.org/100days

Vă rog să vă luați chiar acum un moment pentru a le transmite celor de pe teritoriul vostru acest important apel la rugăciune. Veți găsi în atașamentul acestui e-mail materiale grafice care pot fi folosite pentru promovarea pe media socială sau prin e-mail. Puteți, de asemenea, să distribuiți acest video în care invit personal toți credincioșii să ni se alăture în cele 100 de zile de rugăciune: https://tinyurl.com/100daysPromoVideo.  (Un mesaj pe care îl veți putea vedea, tradus în limba română, vineri seară, la ora 20.00, pe pagina de facebook a Bisericii Adventiste – facebook.com/adventist.ro)

Ne aflăm în plină criză mondială. Cum putem reacționa? În cartea Profeți și regi, vedem cum a reacționat Ilie la criza din timpul său.

„Deoarece Ilie a fost un bărbat cu o mare credință, Dumnezeu l-a putut folosi în această criză din istoria lui Israel. În timp ce se ruga, mâna credinței sale a prins făgăduințele Cerului și a stăruit în rugăciune până când cererile sale au fost ascultate. El nu a așteptat o dovadă deplină că Dumnezeu l-a ascultat, ci a fost gata să se avânte riscând totul la cel mai slab semn al bunăvoinței divine. Și totuși, ceea ce el a fost în stare să facă prin puterea lui Dumnezeu, toți pot să facă în domeniul lor de activitate în slujba lui Dumnezeu… O credință ca aceasta este necesară în lume astăzi — credința care se prinde de făgăduințele Cuvântului lui Dumnezeu și nu se lasă până când Cerul nu răspunde” (Profeți și regi, pag. 156-157).

Dumnezeu caută și astăzi numeroși Ilie – bărbați și femei care se roagă cu credință și au încredere în Cuvântul Său! Haideți să fim acele persoane care nu vor înceta să se roage până când Cerul nu răspunde.

Deși nu ne putem ruga în același loc cu familia bisericii, există multe modalități de a ne întâlni cu ajutorul tehnologiei – prin telefon, videoconferință, media socială – pentru aceste 100 de zile de rugăciune. Chiar dacă nu suntem întotdeauna împreună suntem uniți în Duh, iar rugăciunea poate ajunge în locurile în care noi nu putem merge. Așa că haideți să îngenunchem împreună și să cerem ca Dumnezeu să manifeste mila Sa în aceste timpuri în care avem atât de mare nevoie de ea.

În fericita nădejde,

Ted N.C. Wilson

Articolul 100 de zile de rugăciune, o campanie a Bisericii Adventiste apare prima dată în Biserica Adventistă.

Powered by WPeMatico


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *