Misiune

ASEMENEA LUI ÎN DISTRICTUL CRÂNGENI

În toamna anului 2016 și iarna lui 2017, Dumnezeu a dăruit Bisericilor Adventiste din districtul Crângeni mai multe binecuvântări.  Aliniindu-se inițiativei Conferinței Generale privind anul misionar 2016 – 2017, ” România pentru Hristos” comunitățile au alcătuit un program misionar incluzând mai multe proiecte. Programele evanghelistice au debutat în luna februarie a anului 2017. După ce în prealabil credincioșii s-au unit prin studiu si rugăciune în vederea primirii Duhului Sfânt, au urmat evanghelizările publice.

În perioada 05-11 februarie Biserica din Stejaru a fost neîncăpătoare atât pentru membri cât și pentru oaspeți și invitați. Prezentările biblice, dar și muzica interpretată de corul Bisericii din Balta Sărată au fost ca un balsam binefăcător pentru toți cei prezenți. În perioada 19-25 februarie în Bisericile din Crângeni și Dudu au fost susținute prezentări biblice de către pastorul local și frații Serbănescu Ionel și Bățăuș Tinică pentru comunitatea Dudu. Mai multe formații muzicale au fost prezente în această perioadă, urmând ca în ultima seară frații instrumentiști din mai multe localități să creeze o atmosferă specială în comunitatea Crângeni.

În localitatea Nicolae Bălcescu, în perioada 15- 28 martie frații Buică Stelian și Grigore Sabinel au condus evangelizări în casă. Numărul mare de copii dar și adulți din localitate     ne-au motivat să credem ca Evanghelia rămâne la fel de relevantă și pentru generația noastră.. În urmă feedback-ului pe care l-am primit din experiențele trăite în această perioadă credem că misiunea Bisericii a fost și trebuie să rămână o prioritate. Împreună cu oaspeții care continuă să vină,  ne pregătim să trăim ASEMENEA LUI și să slujim cu dragoste în așteptarea Mirelui!

Pastor, Romică Băncianu

DSCN2775