Info Adventist

„Casa Pâinii” are nevoie de tine!

Într-un sat din România, Dumnezeu a scris o poveste unică despre oameni săraci și despre bătrâni ajunși în stradă, care primesc îngrijire medicală gratuită prin voluntari. Întrucât mai înainte era nevoie de un loc în care sa fie primiți pacienții sărmani, El L-a pregatit frumos, tot cu voluntari, în localitatea Viziru de Brăila sub forma unui spital – Spitalul Săracilor.

Vino cu noi la acest spital, pentru a-ți folosi deprinderile ca voluntar în domeniul medical (asistent medical, infirmier), culinar (bucătar, ajutor de bucătar), sau ca voluntar necalificat, în folosul „celor mai neînsemnați frați”!

Daca vrei sa trăiești ceva diferit și neobișnuit, sub semnătura lui Dumnezeu, fii și tu parte din această poveste…este nevoie de tine!

Îți garantăm că vei cunoaște împlinirea care vine doar în urma slujirii celorlalți, întrucât așa am fost proiectați să funcționăm!

Te așteptăm cu drag în familia noastră!

Pentru mai multe informații despre activitatea noastră ne poți căuta pe adresele de facebook:„casa painii viziru” sau „dana borcea” iar pentru relații poți suna la Dana Borcea: 0764441460 și Victorița Grecea: 0785453937, sau poți scrie pe adresa de e-mail: danaborcea1@yahoo.com.

Powered by WPeMatico


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *