Info Adventist

Clarificări în privința mesajului trimis de președintele Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din Romania, legat de coronavirus și serviciile de închinare din biserici

Vineri, 28 februarie, site-ul www.adventist.ro a publicat un mesaj semnat de președintele Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din Romania, pastorul Aurel Neațu, legat de coronavirus și serviciile de închinare din biserici. După cum au observat mulți cititori, mesajul a avut caracter intern pentru că fusese trimis inițial în mod exclusiv către pastorii adventiști din România.

Din cauza faptului că mesajul începuse să circule în mediul online într-o formă alterată, cu un impact crescut pe rețelele sociale, președintele Aurel Neațu alături de echipa de comunicare au decis publicarea mesajului în forma lui inițială pe site-ul oficial al Bisericii Adventiste.

Reafirmăm faptul că acest mesaj a avut caracter de recomandare tehnică într-un circuit intern de comunicare și prin urmare nu a conținut elemente de credință. Subliniem și întărim convingerea ca rămânem ancorați în Dumnezeu, având încrederea că El este principalul sprijin în orice situație dificilă.

Dorim să facem apel la echilibru, situația din prezent nefiind una care să creeze panică sau să impună luarea unor măsuri de criză. În același timp, ne dorim ca orice situație dificilă să ne găsească în rolul fecioarelor înțelepte din parabola biblică, având lămpile pline cu untdelemn.

De asemenea, este foarte important ca în această perioadă credincioșii Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea să se informeze în mod corect, de aceea vă recomandăm să alegeți surse credibile, în așa fel încât să evitați fenomenul fake news.

În ceea ce privește circuitul de comunicare din cadrul organizației, de fiecare dată când Uniunea de Conferințe a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din Romania va avea de comunicat un mesaj oficial, o va face prin intermediul site-ului www.adventist.ro, unde vom continua să transmitem mesaje de interes public.

Dumnezeu să ne ofere înțelepciune!

Departamentul de Comunicare al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România

Powered by WPeMatico


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *