Misiune

Focul dragostei învinge

În luna noiembrie a anului trecut în com. Peretu, județul Teleorman peste familia Trifan Marin și Ilinca s-a abătut un mare necaz. În plină noapte a ars în întregime acoperișul casei în care locuisc patru adulți și trei copii. Acest incident a motivat frățietatea din cele cinci biserici adventiste din comună care în următorul Sabat  a dăruit suma de zece mii de lei(împreună cu unii vecini). Suma, care a depășit cu mult așteptările, a acoperit prețul materialelor care au fost folosite la refacerea acoperișului.

Duminică și luni au fost două zile de foc, focul dragostei care se dăruiește, când oamenii de bine au muncit cu spor și zel. Dumnezeu a ținut cu noi și luni seara acoperișul era gata(260mp,144 de foi de tablă).Ne-am adunat sculele în grabă deoarece începuse să plouă și au urmat două zile ploioase…

Lăudat fie Bunul Tată Ceresc pentru felul cum a mișcat inimile celor care au sărit în ajutorul familiei Trifan. Și pe această cale familia mulțumește tuturor pentru împreuna simțire manifestat față de ei în greaua încercare, deasemenea Celui Atotputernic pentru împlinirea făgăduinței :

Cheamă-Mă în ziua necazului și Eu te voi izbăvi, iar tu Mă vei proslăvi ! (Ps.50.15)

 

1 4