Info Adventist

O întâlnire importantă a Bisericii Adventiste Mondiale va fi transmisă online

Răspândirea rapidă a noului coronavirus, cunoscut sub numele de COVID-19, a determinat conducătorii Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea la nivel mondial să facă modificări în ce privește modul în care își desfășoară activitatea, în special cu aceste  restricții recent impuse privind călătoriile, numărul participanților la întâlniri și distanța socială.

După cum am prezentat anterior, Sesiunea Conferinței Generale care trebuia să aibă loc în Indianapolis, Indiana în Iulie 2020, a fost reprogramată în Mai 2021 din cauza îngrijorărilor privind numărul delegaților care urmau să călătorească din întreaga lume pentru a participa la eveniment și din cauza restricțiilor locale.

Afectată de pandemie este și Întâlnirea de Primăvară, una dintre cele două întâlniri anuale ale Comitetului Executiv al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea. Comitetul Executiv este al doilea for decizional după Sesiunea Conferinței Generale, care are loc o dată la cinci ani. Între Sesiuni, Comitetul Executiv are autoritate decizională în numele Sesiunii Conferinței Generale.

În acord cu metodele de lucru, Întâlnirea de Primăvară trebuie organizată în fiecare an pentru a primi rapoartele financiare ale Conferinței Generale și pentru a discuta problemele Comitetului Executiv. Anul acesta, din cauza pandemiei provocată de virusul COVID-19, Întâlnirea de Primăvară va fi ținută prin intermediul tehnologiei în perioada 14-15 Aprilie, între orele 6 AM -11 AM EST. Întâlnirea va fi transmisă live, pentru cei care doresc să o urmărească, pe site-ul https://live.adventist.org/2020-spring-meetings/ (limba engleză).

Vom reveni cu informații ulterioare în funcție de momentul în care apar.

Sursă: Advenitst News Network

Articolul O întâlnire importantă a Bisericii Adventiste Mondiale va fi transmisă online apare prima dată în Biserica Adventistă.

Powered by WPeMatico


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *